Lines

Over Versplaza Weijts

In de dertig jaar dat Roel werkzaam is in de branche, is de organisatie Versplaza Weijts enorm gegroeid. We zijn trots op onze verschillende bedrijfsonderdelen, die elk beschikken over een trouwe kring vaste klanten, die nog altijd groeit.

Versplaza Schoolfruit

Roel begon in 1988 met het aanbod van vers fruit op kinderdagverblijven. Een verfrissend initiatief, dat goed werd ontvangen. Zo goed dat Versplaza schoolfruit ook nu nog altijd wekelijks vele kinderdagverblijven voorziet van vers fruit.

Versplaza winkel

Redelijk snel daarna kwam onze winkel erbij aan de Ameidestraat 15 in Helmond. Smaakvol ingericht met altijd een ruime keuze aan diverse groenten en fruitsoorten van hoge kwaliteit. Dat resulteerde in 2013 zelfs tot de ADN uitverkiezing van de 'Beste groenteman van Nederland'!

Versplaza Werkfruit

De laatste jaren kwam er ook meer en meer vraag van bedrijven, die interesse hadden in vers fruit voor hun medewerkers. Zo ontstond Versplaza werkfruit. Persoonlijk, betrokken bedrijfsvoering met als uitgangspunt hoogwaardige, gezonde producten op het tijdstip en in de hoeveelheid die u wenst.

Alleen het beste is goed genoeg

Met alles wat wij doen, willen wij het beste bereiken. Het beste voor u. Daarom zijn wij zeer selectief in de aankoop van onze fruitsoorten. Alleen de beste merken komen in ons assortiment.

Onze hoogwaardige koelcellen op verschillende temperaturen zorgen voor de juiste omgeving voor uw fruit, voordat het op uw fruitschaal belandt. De bewerking van ons fruit en groenten in rijke salades en smaakvolle soepen besteden we natuurlijk niet uit. Dat doen we in eigen keuken, naar eigen recept. Zo kunnen we die unieke smaakgarantie afgeven, die alleen maar mogelijk is met een goed recept, de beste bereiding en deskundige behandeling.

Wat zeggen onze klanten

In samenwerking met Weijts Groenten & Fruit voorzien wij onze medewerkers 2-wekelijks van een gezonde snack. Goede kwaliteit met een fijne service en communicatie. Wij ervaren deze samenwerking dan ook al jaren als zeer prettig!


Met de komst van Weijts Groenten & Fruit wordt er binnen ons bedrijf eerder gekozen voor een "gezond" tussendoortje. Weijts kenmerkt zich door de juiste kwaliteit; het is altijd vers en het aanbod is veelzijdig. Met de verandering van het seizoen wordt het fruit aangepast en wordt er mee gekeken waar de behoeftes liggen. Naast het fruit is er ook een breed aanbod aan groenten snacks en luxe salades. Hier maken we graag gebruik van bij bezoek van klanten, speciale gelegenheden of als extraatje tussendoor. We zijn dan ook blij met deze samenwerking.

Vraag nu een gratis proefpakket aan!